Preskocit navigáciu

Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKA


Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKA

Dňa 28.10.2010 sa v priestoroch Centra výcviku a kynológie Vlkanová-Hronsek uskutočnil 14. ročník streleckej súťaže riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a 4. ročník Memoriálu pplk. Ing. Ľuboša Beláka za účasti príslušníkov Policajného zboru SR, Ústavu na výkon väzby, Ústavu na výkon trestu odňatia slobody, inštruktorov AOS v Liptovskom Mikuláši, inštruktorov ÚŠZV Lešť, príslušníkov VTJ Zvolen a útvarov Vojenskej polície.

Súťaž zahájil veliteľ Centra výcviku a kynológie pplk. Ing. Miroslav KOVÁČIK. Strelcom zaželal pevnú ruku, presnú mušku a športové šťastie. Strelci súťažili v štyroch parkúroch rôznej obtiažnosti.

Víťaza v kategórii jednotlivcov určil súčet čiastkových výsledkov z jednotlivých streleckých parkúrov a stal sa ním príslušník KR PZ SR v Banskej Bystrici Adrián ELIÁŠ, ktorý získal titul Majster bojovej streľby pre rok 2010.

Najlepším strelcom Vojenskej polície sa stal príslušník ÚVP Prešov čat. Vladimír FECURA.

V kategórii Najlepšie strelecké družstvo zvíťazilo družstvo KR PZ SR v Banskej Bystrici v zložení Daniel ŠTEVULA a Adrián ELIÁŠ.

Veľmi atraktívnou disciplínou bol strelecký súboj o najrýchlejšieho strelca. Víťazom sa stal príslušník ÚVP Prešov čat. Miloš HALECKÝ.

Diplomy a ceny najlepším strelcom odovzdali 1. zástupca riaditeľa Vojenskej polície plk. Ing. Vít GABRHEL a vážený hosť pani Ľubica BELÁKOVÁ.


Strelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKAStrelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKAStrelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKAStrelecká súťaž riaditeľa Vojenskej polície v bojovej streľbe a Memoriál pplk. Ing. Ľuboša BELÁKA

Autor: RVP , Foto: RVP - Dátum: 28.10.2010
Čítanosť: 31823
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share