„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie


„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie

      V priestoroch 5. pluku špeciálneho určenia /5.pšu/ 6. septembra 2024 prebehla slávnostná výmena na postoch veliacich Veliteľstva Síl pre špeciálne operácie /VESŠO/, 5. pluku špeciálneho určenia /5.pšu/ a na 51. výcvikovej základne /51.vz/.
      Štábny nadrotmajster Peter Cibrín prevzal pozíciu veliaceho poddôstojníka Síl pre špeciálne operácie /SŠO/ od štábneho nadrotmajstra Imricha Feketeho. Imrich Fekete sa stal novým hlavným poddôstojníkom Ozbrojených síl SR.
      Na výcvikovej základni štábny nadrotmajster Peter Cibrín prenechal líderský post veliaceho poddôstojníka 51. výcvikovej základne SŠO – rotmajstrovi Martinovi Halkovi.
      Novým veliacim poddôstojníkom 5. pluku špeciálneho určenia sa stal nadrotmajster Ján Munka – na pozícií vystriedal štábneho nadrotmajstra Romana Kostúrika.
      Veliacim na nový pozíciách prajeme veľa líderských úspechov a odchádzajúcemu do zálohy pevné zdravie a pohodu na prahu celkom novej životnej etapy.


„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie„Rošáda“ na líderských postoch v silách pre špeciálne operácie

Autor: kpt. Sylvia ŠEBESTIAN, príslušníčka 5.pšu , Foto: príslušník 57.samo - Dátum: 06.09.2024
Čítanosť: 7521
Verzia pre tlač

Skočiť na menu