Preskocit navigáciu

Súboj rezortov v športových disciplínach


Súboj rezortov v športových disciplínach

Vo štvrtok 3. marca 2011 zorganizoval Oddiel podpory velenia (OPV) 5. pluku špeciálneho určenia nultý ročník Športového medzirezortného turnaja veliteľa 5. pluku.

Turnaja sa okrem príslušníkov OPV zúčastnili vybraní príslušníci Pohotovostnej motorizovanej jednotky (PMJ) Krajského riaditeľstva Policajného zboru Žilina, PMJ žilinskej Mestskej polície a žilinskej Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru.

Celkovým víťazom futbalových zápasov sa stalo družstvo OPV 5. pluku. O druhé a tretie miesto sa podelili žilinské PMJ - Mestskej polície a Krajského riaditeľstva PZ. Kvality prvku pluku, ktorý sa tento turnaj podujal zorganizovať, potvrdil jeden z jeho príslušníkov absolútnym víťazstvom v silovom štvorboji.


Súboj rezortov v športových disciplínach ISúboj rezortov v športových disciplínach ISúboj rezortov v športových disciplínach ISúboj rezortov v športových disciplínach ISúboj rezortov v športových disciplínach II.Súboj rezortov v športových disciplínach II.Súboj rezortov v športových disciplínach II.Súboj rezortov v športových disciplínach II.Súboj rezortov v športových disciplínach III.Súboj rezortov v športových disciplínach III.Súboj rezortov v športových disciplínach III.Súboj rezortov v športových disciplínach III.

Autor: 5. pšu – npor. Mário Pažický , Foto: 5. pšu – npor. Mário Pažický a MP Žilina - Martin Matejko - Dátum: 07.03.2011
Čítanosť: 57922
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share